πλατφορμα δονησης

GALILEO: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ-ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ GALILEO. (WINNER-BEST NEW PRODUCT, 2006 PGA MERCHANDISE SΗOW)

 

• Η δραστηριότητα των μυών, από την προπόνηση δόνησης, προκαλείται από το νευρικό σύστημα. Από τις δονήσεις ενεργοποιείται έντονα το ΚΝΣ και το αποτέλεσμα είναι ευεργετικό σε αθλητές και ασκούμενους με την αύξηση της δραστηριότητας του ΚΝΣ.

 

• Επίσης είναι ευεργετικό από έρευνες που έγιναν και σε ασθενείς με νευρικές παθήσεις. Η συμβουλή που δίνεται συνήθως σε ασθενείς με οστεοπόρωση είναι να γυμνάζονται περισσότερο, το οποίο όμως είναι δύσκολο έχοντας αδύναμο μυϊκό σύστημα, ειδικά στα πόδια. Μία καλή εναλλακτική επιλογή για δραστική και με γρήγορα αποτελέσματα άσκηση είναι η προπόνηση δόνησης. Με την δόνηση οι μύες δυναμώνουν γρήγορα, ενώ βελτιώνεται ραγδαία η κυκλοφορία του αίματος. Συγχρόνως, οι δονήσεις προκαλούν άμεση διέγερση σε ορισμένα από τα οστικά κύτταρα ως οστεοβλάστες, υπεύθυνα για την παραγωγή και σύνθεση των οστών. Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι η προπόνηση δόνησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενάντια στην οστεοπόρωση.

 

• Συμβάλλει στην ταχύτερη αποκατάσταση μυϊκών τραυματισμών και αποκατάσταση αρθρικών προβλημάτων.

 

• Βοηθά στην θεραπεία και πρόληψη κατακράτησης υγρών, χαμηλού μυϊκού τόνου, στήριξη της θεραπείας της κυτταρίτιδας και καύση λίπους.

Επιπλέον Υπηρεσίες